Услуги

Сватбена заря

В сватбената заря подходът към подбор на ефектите е малко по-специфичен. Използват се ефекти, които са специално за сватбени тържества като огнени сърца и сърца в небето. Тъй като сватбата за разлика от рождения ден е веднъж в живота ( не винаги :) ) ние знаем, че това е най-важният ден за младоженците, оставяме рутината настрани и правим зарята като за собствената си сватба.

Заря за рожден ден

Когато поводът е рожден ден,освен класическите фойерверки се подбират също специфични ефекти, които наподобят различни символи като свещи или числа.

Фирмена заря

Когато събитието е фирмено тържество, най-често се използва заря в синхронизация с музика. Нашата фирма произвежда собствена компютърна система за управление на фойерверките. С гордост можем да кажем, че като възможности нашата система е сред най-добрите в света. Това ни дава свободата да правим спектакли без никакво ограничение на броя контролирани фойерверки и сложност на хореография.

Професионална заря

В случая думата професионална означава, че има фойерверки предназначени само за пиротехници. Това изисква повече разрешителни и следователно повече време за тяхното получаване. Срокът за получаване на повечето разрешителни по закон е 1 месец.

Любителска заря

При любителските зари, е забранено да се използват фойерверки със спрециален разрешителен режим. По сложност и красота може да не отстъпва от професионалната.

Пиротехник под наем

Ако сте закупили собствена пиротехника и искате да й се насладите без да мислите как и в кой момент да я запалите, ние можем да осигурим лицензиран пиротехник, който ще се заеме с нейното инсталиране и запалване. Пиротехникът ще осигури запалването им в хореография по ваш избор, което ще избегне досадното чакане между паленето на отделните изделия когато те са повече.

Пиромюзикъл

Това е синхронизирано изстрелване на илюминации и професионална заря с музикален съпровод по ваш избор.

Изготвяне на идеен и визуален проект

За да добиете представа как ще изглежда зарята за Вашето мероприятие, ние можем да направим визуален проект, който симулира мястото от което ще се изпълнява зарята и мястото, от което ще се наблюдава.

Сценични ефекти

Огнено сърце (за сватба или рожден ден)

Това е сърце с размери 1,5м широчина и 2,1 м височина с 23 позиции за пироефекти, които излизат от сърцето като лъчи.

Декорация с балони

  • Балони с хелий
  • Арки от балони
балони

Озвучаване на тържества с възможност за предоставяне на Dj.